08/10/15 - 07:59h

Peking: Đokovići zaustavljeni u dublu

 

Srpski najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegov najmlađi brat Đorđe Đoković nisu imali sreće ove godine u Pekingu. Bratska ljubav nije ipak mogla da donese pobedu u ovom meču. Momci nisu bili uspešni ovaj put, a račune su im pomrsili Vasek Pospišil, kanadski teniser i Džek Sok, američki teniser.

N. Đoković/Đ. Đoković41
V. Pospišil/Dž. Sok66

Nole

Rezultat meča je bio vrlo ubedljivo na strani američko-kanadskog para i formiran je u dva odigrana seta: 6-4, 6-1. Iako su Novak i njegov brat dugo zamišljali kada će doći dan da zajedno zaigraju tenis, nije dugo potrajalo. Nadamo se svakako lepšoj budućnosti za obojicu, da ponovo udruže snage i doguraju daleko.

U današnjem meču koji su odigrali Nole i Đorđe, nisu imali previše sreće. U prvom setu su igrali u startu ujednačeno, ali se presudni brejk desio u petom gemu i bio je dovoljan za osvajanje prvog seta. No, već u drugom setu popušta braći koncentracija, i nije bilo potrebno puno američko-kanadskom tandemu da osvoje ovaj meč i prođu dalje. Svakako, Nole i Đorđe, želimo vam puno sreće u narednom periodu, a tebi Nole da odbraniš titulu u Pekingu!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Pekingu, Djordje Djoković, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.