08/05/15 - 13:26h

Ovako ste glasali: Slika meseca je…

 

U anketi za najlepšu sliku meseca aprila mogli ste da glasate za Novaka Đokovića sa njegovim trofejem u Majamiju, za Jankov povratak, te za uspešnu nedelju Srba koja uključuje Novakovu titulu u Monte Karlu i uspeh Fed kup tima i na kraju za “vrednog” Fabija Fonjinija. Kao najlepšu, sa 43% glasova, izabrali ste sliku na kojoj su Novak sa titulom iz Monte Karla i Fed kup tim Srbije nakon pobede u Novom Sadu!

anketa

Četvrto mesto sa ukupno 6 glasova, od Vaših 96, dobila je fotografija na kojoj je Fabio Fonjini kako odmara pored terena, na ATP turniru u Barseloni, na kome je eliminisao Rafaela Nadala.

Treće mesto pripalo je slici na kojoj je Novak Đoković sa trofejem iz Majamija, a ova fotografija je sakupila Vaših 16 glasova. Samo jedan glas više, dakle 17, ima slika nakon prve pobede Janka Tipsarevića nakon 17 meseci, te ona zauzima drugo mesto.

Pobednička slika, sa 30 glasova, tj. 43% od ukupnih glasova, jeste slika na kojoj su najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković i Fed kup tim Srbije. Nole je u toj nedelji osvojio i treći Masters turnir ove godine za redom, u Monte Karlu, dok su se devojke pobedom nad Paragvajem u Novom Sadu plasirale u Svetsku grupu II Fed kupa.

Novak u Monte Karlu i Fed kup

Hvala Vam na glasanju i poverenju! Nadamo se da će i u narednim mesecima pobedničke fotografije pripadati našim teniserima i teniserkama sa osvojenim trofejima.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, Fed kup, Janko Tipsarevic, Masters, Masters u Majamiju, Masters u Monte Karlu, Novak Djoković, Srbija-Paragvaj, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.