12/05/15 - 19:00h

Ovako ste glasali: Najbolji teniser u aprilu bio je…

 

Anketa u kojoj smo birali najboljeg tenisera za april zatvorena je 11. maja! U konkurenciji su bili Martin Kližan, Kei Nišikori, Novak Đoković i Gael Monfis, a onaj koji je, po Vama, zaslužio da ponese ovu ‘titulu’ bio je najbolji igrač planete Novak Đoković.

Djokovic, Nisikori, Klizan, Monfis

Djokovic, Nisikori, Klizan, Monfis

Na pitanje ko je po Vama najbolji teniser za mesec april odgovoreno je 125 puta, a čak 83% glasova dobio je srpski teniser Novak Đoković. Za Noleta su glasale 104 osobe, dok je drugoplasirani sa 8% glasova (10) Francuz Gael Monfis. Trećeplasirani Martin Kližan dobio je sedam vaših glasova (6%), dok je na poslednjem mestu završio Kei Nišikori sa četiri glasa (3%).

Odigrao je samo jedan turnir ovog meseca, onaj najveći, i osvojio ga. Novak Đoković trijumfovao je na Mastersu u Monte Karlu, savladaviši u finalu Čeha Tomaša Berdiha sa 2:1 u setovima. To je bila njegova 52. ATP titula u karijeri i razlog zbog koga se našao u izboru za najboljeg tenisera meseca aprila.

Rezultati ankete

Rezultati ankete

Na kraju godine svi pobednici mesečnih anketa učestvovaće u izboru za najboljeg tenisera 2015. godine. Za sada su u konkurenciji Novak Đoković, pobednik u januaru, martu i aprilu, i David Ferer koji je najviše vaših glasova dobio u februaru.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Anketa, April, Novak Đoković, Rezultati, Teniser meseca, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
zak May 12, 2015 Odgovori

zar moze biti neko drugi

 
Novak Djokovic May 16, 2015 Odgovori

Ako dobije Rim i Garos Nole

 
Novak Djokovic May 16, 2015 Odgovori

Ako pobedi Rim i mozda Garos. Nole

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.