29/07/18 - 18:48h

Olga: Uživaću u pobedi, bez razmišljanja o budućnosti

 


Srpska teniserka Olga Danilović rekla je nakon trofeja na WTA turniru u Moskvi da je to nešto o čemu je sanjala čitavog života.


zimbio.com

– Iskreno, nema reči da opišem ovo što osećam. Juče sam rekla da je plasman u finale ono zbog čega živim, a ovom pobedom je sve još bolje. – rekla je Danilovićeva.

Olga igra agresivno i servis greške su ono što ide uz takav stil igre. Međutim, danas je jedna dupla došla u nezgodnom trenutku – kada je u drugom setu servirala za meč.

– Cele nedelje funkcioniše moj servis, ali mislim da mi je nervoza danas malo odmogla po tom pitanju. U nekim bitnim trenucima, dobro samo ne na meč lopti, mislim da mi je servis bio dovoljno dobar. Nije mi bio najbolji meč ikada po pitanju servisa, ali mislim da sam, kada se sve sabere i oduzme držala servis na dovoljno dobrom nivou.

Kakvi su planovi za budućnost, Olga još uvek ne zna.

– Stvarno ne znam. Trenutno još nisam skroz ni shvatila šta sam postigla i trebaće mi par dana da se smirim. Sada ću samo uživati u trenutku, neću razmišljati o budućnosti. – bila je jasna srpska teniserka.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Olga Danilović, Teniserke, Vesti


Komentari