11/01/16 - 18:15h

OKLEND: Ferer dobio protivnika, ispao Karlović

 


U današnjim mečevima na ATP turniru u Oklendu kao po pravilu pobeđivali su lošije rangirani igrači. Favoriti u mečevima su povijenog repa odlazili sa terena. Prvi nosilac David Ferer dobio je protivnika za drugu rundu, a sedmi nosilac Ivo Karlović završio je takmičenje.

Ivo Karlovic

Ivo Karlovic

U prvom današnjem meču, Holanđanin Robin Hase, kvalifikant, savladao je sa 6:4, 6:1, bolje rangiranog Španca, Pabla Anduhara. Amerikanac Donald Jang je sa 6:2, 6:3 eliminisao dobitnika vajld karte Fina Tarnija.

Australijski teniser Metju Barton, 299. igrač planete je posle tri seta, 6:3, 3:6, 6:3 savladao Amerikanca Stiva Džonsona, i u narednoj rundi biće protivnik prvom nosiocu Davidu Fereru iz Španije.

Tim de Baker iz Holandije, stoti teniser sveta, savladao je sa 6:3, 6:4 55. igrača na ATP listi, Alberta Ramosa iz Španije.

Jedini koji je danas uspeo da slavi u svom meču, a bio je favorit, jeste Džek Sok. Amerikanac, trenutno 26. na ATP listi porazio je za trideset mesta lošije rangiranog protivnika, Viktora Estrelju, sa 6:0, 6:4.

Sedmi nosilac, Hrvat Ivo Karlović završio je takmičenje u Sidneju porazom od Vaseka Pospišila. 39. teniser sveta iz Kanade slavio je sa 7:6, 7:5.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Oklendu, David Ferer, Ivo Karlović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.