27/04/12 - 20:35h

Obavljen žreb za Serbia Open!

 

Večeras je u Skupštini grada obavljen žreb za ATP turnir u Beogradu. Za sada su u glavnom žrebu samo dva igrača iz Srbije, Marko Đoković i Dušan Lajović, dok će još nekoliko njih šansu za ulazak u glavni žreb potražiti ovog vikenda u kvalifikacijama.

Marko Đoković

Mlađem bratu Novaka Đokovića, Marku, žreb nije bio naklonjen. On će u prvom kolu igrati protiv Italijana Filipa Volandrija, 62. tenisera sveta, dok bi u slučaju prolaska u drugo kolo njegov protivnik bio Pablo Anduhar, prvi nosioc.

Dušan Lajović će se u prvom kolu sastati sa Evgenijem Donskojem, 145. igračem sveta, iz Rusije, koji je poput Marka i Dušana za ovaj turnir dobio vajld kartu. Protivnik u drugom kolu bi mogao da mu bude jedan od najtalentovanijih mladih tenisera, devetnaestogodišnji Rajan Herison iz SAD-a, koji trenutno zauzima 58. poziciju na ATP listi.

Kvalifikacioni mečevi su na programu sutra od 10h. Šansu da se nađu u glavnom žrebu imaće Đorđe Đoković, Nikola Ćaćić, Miki Janković, Predrag Krstin, Ilija Bozoljac, Marko Rajić, Saša Stojisavljević, Vladimir Obradović i Miljan Zekić.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Beogradu, Djordje Djoković, Dušan Lajović, Marko Djoković, Srpski teniski talenti, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.