25/04/12 - 14:40h

Novak se povukao sa Serbia Opena!

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rešio je da ipak ne igra na ATP turniru u Beogradu, koji se igra od 30. aprila do 6. maja.

Novak Djokovic, Reuters

Novak Đoković

U dogovoru sa porodicom doneo sam odluku da ove godine ne učestvujem na našem turniru i da probam da vratim mir koji mi je preko potreban. Ovo je sasvim sigurno jedna od najtežih odluka u mojoj dosadašnjoj karijeri, ali nemoguće je da igram narednih dana i mislim na tenis, kad su mi neke druge stvari u glavi – rekao je Đoković u izjavi za svoj zvanični sajt.

Naredni turnir na kom ćemo moći da gledamo Novaka biće Masters u Madridu, koji se igra od 6. maja, a naš teniser na ovom Mastersu brani titulu.

( Tenis Uživo, T. Popov )

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Beogradu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri


Komentari: 6

 
Ljilja April 25, 2012 Odgovori

SUPER I STA SADA DA RADIM SA KARTAMA ZELELA SAM DA GLEDAM NJEGA

 
tamara April 25, 2012 Odgovori

Mislim da svi treba da imamo razumevanja za Novakovu odluku. A što se tiče karata, sigurno će biti dobrih mečeva za gledanje. 🙂

 
Goran April 25, 2012 Odgovori

Novace Novace pa mislis da tako odbranis Rim i Madrid? Ne moze se dobro igrati na sljaci ako nemas dosta turnira na njoj.

 
danijela April 25, 2012 Odgovori

Imajte razumevanja za Novaka pomislite kako je vama bilo kad ste izgubili neku dragu osobu,treba da ga podrzimo i sad a ne samo kad igra!

 
zorica April 25, 2012 Odgovori

naravno ja izgubila tatu i kupila karte i jos da ironija bude veca putujem 4000 km da bih gledala finale misleci da ce ipak pobediti takmicare koje je ince pobedjivao..ne ja nisam od tih snobova koji su kupili karte da bi samo dosli i ubili vreme ja sam verovala samo mladom djokovicu u ono sto prica ne nekom nacifranom direktoru porodici koju nemoze niko od nas da bira ali sada je dokazao naravno da je i on isto to sto i oninjegovinjegovi bez obzira na talenat i to isto zna federer jer se bavi analzom srpskog drustva ,njegove porodice i inda ..

 
sergej April 26, 2012 Odgovori

Nema razumijevanja za njegovu odluku njemu da je zao djeda on bi se povukao sa monte carla i otisao mu na sahranu !!!!!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.