01/12/14 - 09:36h

Novak postao ambasador vrhunskih vina

 

Jedan od najvećih i najpopularnijih vinskih brendova, australijski Jacob’s Creek, dobio je novog ambasadora. Naš najbolji teniser i ujedno suvereni broj jedan na ATP listi, Novak Đoković, dobio je još jedno priznanje. Ovaj put nezvanično, ali ako uzmemo u obzir da se radi o jednom od najvećih svetskih brendova (posebo u oblasti vina) onda je jasno kolika je Novakova popularnost na globalnom nivou. Taj podatak najbolje ilustruje činjenica da Jacob’s Creek svoja vina izvozi u preko 60 zemalja sveta, te da Novak na taj način igra ulogu globalnog ambasadora ovih australijskih vina.

Novak Jacob's Creek 1

I dok Novak iza sebe već ima nekoliko velikih partnerstava, sa Head-om, Uniqlo-om i Peugeot-om, saradnja sa Jacob’s Creek-om donela je pravo osveženje, što se vidi i po promo spotu, snimanom u Beogradu, koji Novaka prikazuje onakvog kakav zaista jeste.

Nova marketinška kampanja insistira na ljudima, mestima i strastima koji ih pokreću. U saopštenju ove vinske kuće stoji da oni traže autentične individualce koji reflektuju napore kuće za proizvodnjom vrhunskih vina, a Novak je upravo to.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Novak Djoković, Rang Lista, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.