29/08/18 - 17:07h

Novak: Pepe je i dalje bliska osoba u mom životu, nije istina da Marjanu smeta

 

Nedavno su mediji širom sveta preneli intervju koji je Marjan Vajda dao za slovenački Šport.


Twitter

Vajda je za list u svojoj rodnoj zemlji rekao da je odlazak Pepea Imaza bio njegov uslov kako bi se vratio u tim Novaka Đokovića.

Srpski teniser je u intervjuu za Sportklub to demantovao.

– Razgovarao sam posle toga sa Marjanom jer je i meni iskreno bilo malo čudno da su te stvari koje su napisane bile u formi Maroševog citata, dakle da je Maroš to rekao. Čudno mi je zato što provodimo dosta vremena zajedno, deset godina smo skupa – kad god smo pričali o ishrani i Pepeu, tim ‘delikatnim‘ temama koje svi vole da čitaju posebno u Srbiji, nikada nije isticao takvo mišljenje. Jednostavno mi nije odavao takav utisak – razgovarao sam s njim posle toga i nije baš tako rečeno, novinar je malo izokrenuo priču. – rekao je Đoković i dodao:

– U suštini – u vezi sa ishranom nije tačno da su me Marjan i Điđi (kondicioni trener Gebhard Fil-Grič) uslovili, moja ishrana je takva kakva jeste već tri godine unazad, nastavio sam sa tom ishranom. Pepe je i dalje bliska osoba u mom životu, u životu mog brata, moje familije, moje žene. Sad smo bili u Marbelji, Marjan je bio sa Pepeom, ručali su zajedno, bili smo na terenu, najnormalniji i prijateljski odnos.

Ceo intervju pročitajte OVDE.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Pepe Imaz, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.