07/05/19 - 12:26h

Novak: Osećam se loše zbog Imaza

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je za špansku Marku rekao da se oseća loše zbog kritika upućenih Pepeu Imazu.


Izvor: Twitter

Imaz je bio kritikovan u periodu kada je Novak bio u lošoj formi.

– Mediji su dosta pisali o mom odnosu sa Pepeom. Često je teško objasniti stvari ljudima, kada oni ne žele da ih razumeju. I ako je tako, onda krenu da sude u negativnom smislu. Pepe je moj prijatelj i ima školu sa mojim bratom. Znam ga osam godina. Znao sam ga kada sam bio prvi na svetu, kada sam bio 22. i danas kada sam ponovo broj jedan. Ništa se nije promenilo u našem odnosu. Smeta mi što je bio okrivljen kada sam bio povređen ili kada nisam imao dobre rezultate. Sve što mi se desilo u životu je moja greška. Drugačija sam osoba i sam donosim odluke. Ne želim da obraćam pažnju na sve što se kaže i piše. Osećam se loše zbog Pepea, zato što nije zaslužio kritike i takvu kampanju protiv njega. On je sjajna osoba, sa velikim srcem. – rekao je Đoković i nastavio:

– Dali su 100 besplatnih časova deci. Ako postoje dve osobe koje su me inspirisale, onda su to Pepe i moj brat. Biti blizak sa njima je dobro, zato što dele pozitivnu energiju svuda. Nikada nisam želeo da dam na vrednosti nečemu što je objavljeno. Mogao sam da kažem, ali ne igram tu igru s medijima. Svi smo dovoljno zreli.

Srpski teniser u utorak startuje na Mastersu u Madridu. Protivnik mu je Amerikanac Tejlor Tric. Očekuje se da duel počne oko 13.30h, a moći ćete da ga pratite direktno na Tenis Uživo.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Masters, Masters u Madridu, Novak Đoković, Pepe Imaz, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.