05/12/23 - 11:58h

Novak i Hamad se zajedno pripremaju za novu sezonu!

 

Naša dva šampiona pripremaće se zajedno do kraja decembra.


Foto: TSS

Novak Đoković i Hamad Međedović obeležili su finiš sezone za nama – prvopomenuti je osvojio Završni Masters u Torinu, a drugopomenuti u Džedi, za igrače do 21. godine.

Poznato je koliko je Novak Đoković pomogao i uložio u Hamadov razvoj, a sada ga je pozvao da se zajedno do kraja decembra pripremaju za novu takmičarsku godinu u Dubaiju, kako je za Sport klub rekao Međedovićev trener, Viktor Troicki.

-Dobili smo poziv od Novaka i njegovog tima da budemo zajedno na pripremama. Do kraja decembra smo u Dubaiju, a onda odatle zajedno idemo na Junajted kup u Pert. Naravno, Novak će igrati singlove, Hamad će biti tamo kao drugi igrač, i siguran sam da će mu značiti sve to vreme provedeno uz Novaka. Prvi turnir na kojem će igrati jeste Australijan open – rekao je Troicki koji je ujedno i selektor reprezentacije Srbije.

Glavni cilj Hamada Međedovića je glavni žreb Australijan opena, za koji će, uprkos nedavnom podvigu u Džedi, morati da igra kvalifikacije, pošto je 113. na ATP rang listi. Novak Đoković će braniti titulu u Melburnu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Hamad Međedović, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.