23/06/20 - 14:02h

Novak Đoković pozitivan na COVID-19

 

Novak Đoković pozitivan je na COVID-19!


Novak Djokovic

Osim njega, virusom je zaražena i supruga Jelena, a testovi njihove dece i ostalih članova Đokovićevog tima bili su negativni.

– Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. – rekao je Novak.

On je naveo da će naredne dve nedelje provesti u karantinu.

– Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana i ponoviti test za 5 dana.

Podsetimo, nakon što je otkriveno da je Grigor Dimitrov zaražen, ADRIA Tur je otkazan, a potvrđeno je da su zaraženi i Borna Ćorić, Viktor Troicki i njegova supruga, kao i kondicioni treneri Novaka Đokovića i Grigora Dimitrovog.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
dragoja dekić- sisak hr. June 26, 2020 Odgovori

Nole molim te ne popustaj,ali ne idi na US OPEN.nije bezbedno…!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.