10/09/15 - 12:17h

Novak: A kako se vi opuštate? (Foto)

 

Srpski mađioničar koji pravi čuda na teniskim terenima, Novak Đoković, ostvario je toliko pobeda u svojoj karijeri, da se mi obični ljudi pitamo kako li je to moguće, kako mu jednom ne dosadi, kako se ne umori. Naravno da se umori, naravno da nekad poželi i da ostavi reket, naravno da pobeđuje, ali za sve mora da postoji balans, unutrašnji mir koji igrači nastoje pronaći gde god mogu.

Nole

Tako je Novak Đoković poželeo da podeli sa svima onima koji ga vole i poštuju kao igrača i kao čoveka fotografiju na kojoj se vidi kako Novak nastoji da pronađe svoju oazu mira. Opuštena atmosfera, priroda, Jelena, sin, tim koji dobija- jednom rečju spokoj.

Uz priloženu sliku, Novak se obratio rečima: “Svakome je potrebno da se opusti i relaksira um. Baš tako sam i ja proveo neko vreme sa mojim prijateljima i porodicom. Prava uživancija. Kako se vi opuštate”?

Moramo priznati da ni nama nije lako. Gledati Novakove mečeve nije nimalo lak zadatak. I mi se psihički pripremamo, nerviramo zajedno sa njim, i na kraju uživamo zajedno sa njim kada pobedi. A mi pitamo vas: Kako se vi opuštate?

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.