23/06/24 - 13:05h

Nova ljubav teniski plodonosna: I Siner i Kaljinskaja danas u finalu

 

Još jedna teniska romansa.


Status svetskog broja jedan nije jedina važna novina u životu Janika Sinera. Italijan je nedavno počeo da se zabavlja sa Ruskinjom Anom Kaljinskajom, 24. teniserkom planete. Ima 25 godina i u poslednjih godina dana se probija ka vrhu, a već je obezbedila novi napredak plasmanom u finale Berlina, gde će igrati protiv Džesike Pegule.

Istog dana i u istoj zemlji, oko sat i po kasnije, za titulu će se boriti i Anin izabranik, Janik Siner. Njegov rival u finalu Halea biće Hubert Hurkač, a taj meč možete gledati u direktnom prenosu na našem portalu.

Svedoci smo sve češćih “teniskih romansi”, pa tako ni ova ne čudi.

– Pokušavam da budem dobra kao on – istakla je teniserka rođena u Moskvi, ali sa skoro desetogodišnjim stažom treniranja na Floridi. Vratila se u domovinu da bude bliže porodici.

– Obično gledam njegove mečeve, ali ovog puta smo komentarisali „Šta da se radi“. Igramo istovremeno. Videćemo kakva će biti situacija i da li ćemo moći da vidimo bar deo finala. Veoma sam srećna zbog njega.

– Pomaže mi njegova podrška. Počeli smo da komuniciramo ove godine, ali neću otkriti detalje. Znam da neki teniseri ne vole da dolaze na tribine i bodre svoje partnere, jer to oduzima energiju pred mečeve, ali ja ću uvek gledati njega – rekla je Kaljinskaja u intervjuu za ruski “Šampionat”.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Janik Siner, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.