02/10/15 - 09:43h

Nole i Rafa posetili Grand Palas u Bangkoku (Foto+video)

 

Srpski teniser Novak Đoković je, kao što široka javnost već zna na Tajlandu. Tamo će danas da odigra meč sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je egzibicionog karaktera. Veliku pažnju ovih dana izaziva ovaj meč, a i svrha je lepa- humanost. Poznato je da su ova dva šampiona ne samo šampioni, vrhunski asovi, maskote na teniskom terenu, već su oni momci koje ako pozovete u svako doba, pokušaće da se odazovu kada je reč o momentima kada se na delu pokazuje humanost.

Nole i Rafa

Novak i Rafa su neposredno pre meča koji će se odigrati danas posetili Grand Palas u srcu Bangkoka i položili cveće. To je jedan ogroman kompleks građevina koje su izuzetna turistička atrakcija, i ogromna istorija stoji iza ovog hrama, da ga tako nazovemo.

Naime, sama svrha ovog meča jeste ulivanje nade narodu koji živi na Tajlandu jer su nedavno pretrpeli teroristički napad gde su živote izgubili 22 ljudi, a mnogo njih su preživeli, ali uz ozbiljnije povrede.

Lepo je videti kako su ovi vrhunski sportisti pokazali svoju ljudskost. Malo je potrebno za sreću. A oni to malo žele da pruže onima kojima to znači mnogo.

Rafa

Bravo momci! Meč neće zabeležiti teniski anali kao nešto što je donelo pobedu jednom ili drugom igraču. Ovde pobeđuje humanost, ovde pobeđuju obojica! Bravo!

Nole

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Tenis Video, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.