09/12/14 - 16:02h

Navratilova novi trener Agnješke Radvanjske

 

Kod tenisera je u prethodnoj sezoni postao običaj da kao trenere angažuju bivše gren slem šampione. Sada je to uradila i Agnješka Radvanjska, čijem će se timu naredne sezone pridružiti legendarna Martina Navratilova.

Agnjeska Radvanska

Agnjeska Radvanska

Navratilova neće biti glavni trener Poljakinje, već će raditi sa njenim stalnim trenerom, Tomašom Viktorovskim, a kako je za sada najavljeno, njih dve će prvi zajednički trening imati u Majamiju, nakon Božića.

Bila sam presrećna kada me je Agnješka pitala da li bih sarađivala sa Tomašom. Nisam spavala dobro prethodne noći, samo sam razmišljala o povratku u ritam mečeva i takmičenja. Ne mogu da dočekam da započnem novu fazu svoje karijere i zaista sam uzbuđena zbog toga. – rekla je legendarna teniserka.

Agnješka Radvanjska, koja je najbolji rezultat na nekom gren slemu ostvarila 2012. godine kada je igrala finale Vimbldona istakla je da uverena da će joj prisustvo Navratilove pomoći da ponovo zasija na velikim turnirima.

Njeni uspesi govore sami za sebe i nadam se da ću naučiti mnogo iz njenog iskustva. Ona je moj teniski idol. Ona je poreklom iz istog dela sveta, tako da delimo razumevanje tenisa i života, što možemo da pretvorimo u uspešan odnos. – kaže Radvanjska, trenutno šesta teniserka sveta.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Agnješka Radvanjska, Martina Navratilova, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.