22/10/15 - 23:05h

Nakon duge borbe Ana izgubila u Luksemburgu

 

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je svoj meč protiv Belgijanke Van Ujtvanck u tri odigrana seta: 4-6, 7-6(5), 5-7. Belgijanka je ipak bila bolje iako je bilo izuzetno tesno u ovom meču. Borba je bila žestoka, a Ana je pokleknula ovog puta.

A. Ivanović475
V. Ujtvanck667

Ana

Ovo je bio vrlo uzbudljiv meč. Šteta što Ana nije bila ta koja je slavila na kraju. Ovo je bilo tek drugo kolo, i dok je Jeca uspela proći dalje, Ana nije mogla stići do trećeg kola. Belgijanka je jako mlada, ima svega 21 godinu. Ona je 47. teniserka sveta, dok je Ana bolje rangirana, i zauzima 12. poziciju na WTA listi. Ovo je bio prvi put da se ove dve teniserke sastanu.

U prvom setu je rezultat bio 6-4 za Belgijanku. Brejk koji je odlučio prvi set desio se u u osmom gemu. Pre toga je Ana već na startu izgubila gem na svoj servis, a onda je opet izgubila još jedan gem, da bi Belgijanka popustila jednom takođe i rezultat je formiran u njenu korist u vidu jednog brejka prednosti.

U drugom setu je Ana uz veliku borbu poravnala rezultat preko taj brejka, dok je u trećem setu Belgijanka izdržala duže. Ni prednost nije bila prevelika: brejk prednosti.

Idemo dalje Ana! Navijamo i uz tebe smo!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.