15/05/12 - 10:54h

Mekinro uz Novaka i Rafu!

 

Plava šljaka u Madridu izazvala je buru kritika. Najveći kritičari svakako su bili Novak Đoković i Rafael Nadal, a ni legendarni Džon Mekinro nije imao lepih reči za novu podlogu.

Bilo je mnogo komentara za novu šljaku u Madridu. Jedni su mislili da je sjajna ideja da se u svet tenisa uvede plava šljaka, dok su se drugi osvrtali na njene osobine koje utiču na igru. Posle Novaka i Rafe, koji su rekli da se sledeće godine neće vratiti u Madrid ukoliko plava šljaka još uvek bude tu, i legenda Džon Mekinro je imao par negativnih komentara.

Ta plava boja mi nekako deluje čudno, priznajem, ali najgore od svega je to što je izuzetno klizava. Uopšte mi nije jasno od čega je napravljena. Deluje da je izuzetno teško kretati se po njoj. Tako da nije ni čudo što igrači kakvi su Novak i Nadal, koji kroz kretanje na terenu ostvaruju veliku prednost, imaju šta da kažu na račun nove podloge. Uopšte ih ne krivim što su se iznervirali jer, iskreno, teren sa tom novom podlogom deluje kao poprilično sr**e. – rekao je Mekinro.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Madridu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.