03/02/17 - 23:34h

Medvedev: Teško sam disao, nije bilo vazduha u dvorani – Tarpiščev: Neću menjati dubl!

 

Srbija posle prvog dana meča sa Rusima vodi sa 2:0. Uprkos tome, selektor gostiju Šamil Tarpiščev nije imao šta da zameri svojim momcima, dok je Danil Medvedev otkrio da je imao problema sa disanjem tokom duela sa Đokovićem.Nakon dva singl meča prvog dana susreta prve runde Dejvis kupa između Srbije i Rusije u Nišu, u kojima su trijumfovali srpski teniseri, prvi je pred novinare izašao selektor gostiju Šamil Tarpiščev.

Prvo bih hteo da čestitam timu Srbije na prikazanom. Što se Medvedeva tiče povreda nije toliko ozbiljna. Potrošio je dosta energije dok je navijao za Hačanova u prvom meču. Dobra je odluka što je predao meč, zdravlje je najbitnije. Oni su veoma mladi igrači, Karenu je ovo bio prvi meč u pet setova, Danil se borio sa tako jakim igračem poput Novaka, obojica su dali sve od sebe i ponosan sam na njih.

Za dubl meč sutra us prijavljeni Kuznjecov i Kravčuk u ruskom timu.

Odluke o promenama se donose uglavnom na dan meča, ali sada mogu da vam kažem da promena neće biti – poručio je Tarpiščev.

Danil Medvedev je pojasnio razloge predadje.

Na 2:0 u drugom setu posle jednog dugog poena sam osetio da teško dišem. To je bio početak, u dvorani nema toliko vazduha, nisam mogao duboko da dišem, mišići su počeli da se grče i kako je meč odmicao sam shvatio da ne mogu da nastavim.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Srbija - Rusija, Vesti


Komentari: 1

 
RADOVAN February 5, 2017 Odgovori

Novače , tako mršav nisi za svjetski tenis. Mani se gurua, uzmi neke istaknute sportske ljekare i vrati se tenisu. Bićeš jako nesrećan ako budeš i dalje padao…

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.