18/03/24 - 13:02h

Medvedev ljut: Postoje stvari u tenisu koje su zastarele

 

Tokom finalnog meča sa Alkarasom, Medvedeva je jedna situacija razbesnela.


Sporna situacija dogodila se u taj-brejku prvog seta, kada je Rus prokomentarisao da je tenis “sr..e od sporta”. Na konferenciji za medije posle meča je pojasnio svoje nezadovoljstvo.

-Mislim da postoje neke stvari u tenisu koje su zastarele. Sada nema linijskih sudija. Zapravo, OK, lopta je dobra, znam to, imamo ‘live’ sistem. Samo sam bio u fazonu – pokaži mi. Samo mi brzo pokaži trag. Nije me briga, mogao je da mi pokaže na ajpedu, ajpedu koji ima sudija Lajani, svejedno mi je. Mislim da je stvar u tome što ne mogu da vrate. U 2024. smo, rakete idu u svemir, ne znam šta sve ne…

-Na ajfonu ti se pokazuju stvari koje govorim. Kada pričam o golfu s prijateljima, sledeća stvar koju vidim na tviteru je golf. Imamo to, a onda ne možete da mi pokažete trag lopte od pre tri udarca? Ne tražim ništa posebno. Takođe, neobjašnjivo mi je da na betonu kada lopta padne na liniju, a 5-5 je u taj brejku prvog seta, da lopta ima drukčiji odskok. Samo koristite istu farbu kao i za ceo teren. Da ne bude da srećno osvojiš poen kada pogodiš servis na liniju – zaključio je Moskovljanin.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Danil Medvedev, Masters, Masters u Indijan Vels, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.