15/03/24 - 12:34h

Medvedev izostavio Đokovića: Bekhend – Alkaras; Mentalna čvrstina – Nadal!

 

Verovatno je zaboravio…


Ne samo da je jedan od najboljih igrača, već je jedan od najvećih šoumena na Turu – Danil Medvedev. Plasirao se u polufinale Indijan Velsa pobedom nad Hogerom Runeom, a taj meč je obeležila zanimljiva situacija, koji su mnogi okarakterisali kao neprijatnu, iako je na kraju sve izglađeno.

Na pres konferenciji nakon meča, jedan novinar je zamolio ruskog tenisera da nabroji najteže rivale pojedinačno uzevši u obzir servis, forhend, bekend i mentalnu čvrstinu. Zanimljivo, ni u jednom segmentu Medvedev nije pomenuo Novaka Đokovića. Možda je zaboravio na njega, a možda i zaista misli da srpski igrač nije najbolji ni u jednom od ovih delova teniske igre.

Servis – biram Karlovića. Ima najviše asova, igrao sam jednom protiv njega na travi, i to na Centralnom stadionu. Nijedan servis nisam mogao da mu vratim.

Forhend – Federer. Nažalost, kada sam igra protiv njega još uvek nisam bio igrač kakav sam sada, ali se sećam da sam bio u velikoj nevolji kada god sam mu prišao forhendu.

Bekhend – Hm, dopada mi se moj bekhend, volim da razmenjujem po dijagonali. Ipak biram Alkarasa.

Mentalna čvrstina – Rafa, sigurno. Donosi veliki intenzitet. Veoma se umoriš tokom meča jer to je njegova aura, njegova čvrstina, zato je toliko dobar

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Danil Medvedev, Masters, Masters u Indijan Vels, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.