29/11/23 - 11:42h

Međedović-Van Aš (ne pre 19.30) – Gledajte direktan prenos!

 

Međedović večeras protiv van Aša u drugom kolu grupne faze “NextGen” turnira u Džedi!


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Srbija drugi put ima učesnika NextGen turnira. Nakon Miomira Kecmanovića 2019, ove godine se na završnom turniru za igrače do 21. godine našao Hamad Međedović, i sjajno započeo! U dramatičnom meču 1. kola bio je bolji od Mikelsena u taj-brejku trećeg seta, tako da bi već večeras mogao da odškrine vrata polufinala eventualnom pobedom nad Lukom van Ašom. Međutim, neće biti lako protiv Francuza koji je juče bio bolji od Jordanca Šelbaja sa 3:1.

“Next Gen” se posle pola decenije stanovanja u Milanu, ove godine preselio u Džedu (Saudijska Arabija). Od početka se igra po eksperimentalnim pravilima – nema zagrevanja na terenu pre mečeva, osam sekundi između prvog i drugog servisa, ako razmena traje tri udarca ili manje, vreme za prvi servis u narednom poenu se smanjuje na 15 sekundi. Igra se na tri dobijena seta i na četiri dobijena gema sa taj-brejkom na 3:3. Nema prednosti, nema promene strana posle prvog gema, publika može slobodno da se kreće na tribinama tokom igre…

Ove godine je nagradni fond veoma povećan – na čak 2.000.000 dolara. Neporaženog šampiona čeka ček na 514.000 dolara. Premija za dolazak iznosi 150.000 dolara, pobeda u grupi 32.500, pobeda u polufinalu još 113.500 a trijumf u finalu još 153.000.

Gledajte direktan prenos na našem portalu i navijajte za Hamada!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Direktan prenos, Hamad Međedović, Live Prenos, NextGen, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.