11/11/15 - 17:29h

Maša trenirala, spremna za finale Fed kupa! (foto)

 

Fed kup reprezentacije Rusije i Češke ovog vikenda igraju finalni meč u Pragu, a najveća uzdanica ruske reprezentacije Marija Šarapova trenirala je i spremno dočekuje taj susuret, a koliko joj je važan pokazuje i to što je na svaki način pokušala da reši problem sa povredom i pojavi se u Češkoj.

Sarapova

Sarapova

Rusku reprezentaciju pored Marije Šarapove čine i Ekatarina Makarova, Anastasija Pavljučenkova, te Elena Vesnina, ali uz svo poštovanje ostalim igračicama ruski tim nije isti sa i bez popularne Maše. Šarapova je učestvovala na završnom turniru sezone, pokazala je da može da igre, ali da nije na pravom nivou, međutim kako Dejvis, tako u Fed kup takmičenje i susureti su specifični na svoj način, te će sigurno dati sve od sebe kako bi svojoj domovini dinela trofej.

Reprezentaciju Češke republike predvodi šesta igračica planete Petra Kvitova, a tu je i deseta na svetu, Lucije Šafaržova. Pored njih dve, Karolina Pliškova je treća igračica, a Barbora Sticova četvrta.

Sarapova FK 2015 final

Treba napomenuti da su sve Čehinje u najboljih 50 na svetu, dok je van 100 samo Elena Vesnina, koja je trenutno 111. u singlu, ali je zato najbolje plasirana u dubl konkurenciji od svih igračica, osma je u tom segmentu.

Marija Sarapova FK 2015 final

Ipak, Ruse najviše zanima Marija Šarapova, iz slika koje stižu iz Praga vidimo da je ona nasmejana i spremna, te za vikend u “O2 Areni” treba očekivati veliki okršaj dve reprezentacije.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Fed kup, Marija Šarapova, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.