27/11/14 - 09:27h

Marej nakon devet godina veze zaprosio devojku

 

Jedan od retkih preostalih top tenisera današnjice koji nije rekao sudbonosno da, rešio je da to promeni. Naime, Endi Marej, nakon devet godina provedenih u vezi sa njegovom devojkom Kim Sirs, rešio je da je zaprosi. Dvadesetšestogodišnja Kim je naravno pristala, što je bilo dovoljno Endiju da na njenu ruku stavi dijamantski prsten. Kako je novinarima potvrdio Marejev predstavnik za medije, Endi je zaprosio Kim prošle nedelje, a informacija je došla do javnosti tek kasno sinoć jer je par želeo da ovaj poseban trenutak sačuva za njih.

Zanimljivo je da Marej ovaj poseban trenutak nije podelio sa pratiocima na Twitter-u, već je samo onako potpuno “nezainteresovano” fanovima javio da ide na Filipine. Endijeva majka Džudi izjavila je da je bila presrećna kada je čula vest, a njegova baka da je samo čula neke “glasine” o tome.

Endi i Kim su se upoznli na US Openu-u 2005. godine, kada je ona imala svega 17 godina. Njihovu vezu su uspešno krili godinu dana, kada je nakon osvojene titule u Kaliforniji Marej dobio pobednički poljubac od Kim. Mediji su pisali o njihovom kratkotrajnom razlazu 2009. godine, navodno zbog Marejeve opsednutosti video igricama.

Marej prosidba 2

Mnogi kažu da je prsustvo Kim na tribinama pomoglo Mareju da bolje igra i bolje kontroliše njegov prgavi temperament. Ovaj par već neko vreme živi u kući vrednoj 5,6 miliona funti u gradiću Oksšot, nadomak Londona.

Čestitamo!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Endi Marej, Rang Lista, Teniseri, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.