05/05/12 - 09:11h

Madrid: Novak startuje protiv kvalifikanta!

 

Obavljen je žreb i za muški deo turnira u Madridu. Naša tri predstavnika, Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki nalaze se u istoj polovini žreba, ali susret nekih od njih mogao bi da se dogodi tek u četvrtfinalu, kada bi Đoković i Tipsarević mogli da stanu jedan drugom na megdan.

Novak Djoković. Getty Images.

Novak Đoković

Novak Đoković je postavljen za prvog nosioca i u na startu turnira je slobodan. U drugom kolu će igrati sa boljim iz meča dva kvalifikanta, dok bi u trećem mogao da igra protiv Olivera Rohusa, Jirgena Melcera, Felisijana Lopeza ili Stanislasa Vavrinke. U četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Jankom Tipsarevićem, a mogući protivnik u borbi za finale je Švajcarac Rodžer Federer.

I sedmi nosilac Janko Tipsarević je slobodan u prvom kolu, a protivnik u drugom biće mu bolji iz duela domaćeg tenisera Alberta Ramosa i kvalifikanta. U trećem kolu će verovatno igrati sa pobednikom meča koji će igrati Markos Bagdatis i Žil Simon.

Protivnik Viktora Troickog na startu turnira biće Amerikanac Donald Jang, a ukoliko savlada ovu prepreku igraće sa Tomasom Belučijem ili Rišarom Gaskeom. Ako se Viktor izbori sa četvrtfinale, mogao bi da se sastane sa Rodžerom Federerom.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, Janko Tipsarevic, Masters, Masters u Madridu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.