31/01/14 - 22:46h

Lajović: U petom setu bi sve bilo otvoreno

 

Srpski teniser Dusan Lajović rekao je posle meča sa Stanislasom Vavrinkom da je zadovoljan igrom, ali da mu je žao što nije ušao u peti set, jer smatra da bi tada sve bilo moguće.

Dusan Lajovic, photo by TenisUzivo.com

Dusan Lajovic, photo by TenisUzivo.com

Da sam ušao u peti set, sve bi bilo otvoreno. Bio sam u prilici da osvojim četvrti set, imao dve set lopte, a kod jedne sam promašio jer sam razmišljao o više opcija – rekao je srpski teniser na konferenciji za medije.

Lajović je izgubio od Vavrinke rezultatom 3:1, pa je Švajcarska u Novom Sadu povela protiv domaćina Srbije sa 2:0, u meču prvog kola Dejvis kupa. Naš teniser istakao je da mu je meč protiv osvajača Australijan Opena veliko iskustvo.

Dušan veruje u pobedu dubla, a selektor Obradović rekao je da će tim imati sastanak na kom će odlučiti ko će sutra igrati sa Nenadom Zimonjićem.

Meč dublova na programu je u subotu od 15 sati. Ranije je najavljeno da će za Srbiju nastupiti Nenad Zimonjić i Filip Krajinović, a za Švajcarsku Mark Kjudineli i Mihael Lamer.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Dubl igrač, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nenad Zimonjić, Srbija - Švajcarska, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.