02/08/15 - 19:00h

Lajović u Austriji, Troicki i Krunić u Americi (Pregled nedelje+video)

 


Sve smo bliže turnirima koji se odvijaju u narednom periodu u Sjedinjenim Američkim Državama. A dotad, na rasporedu su nova 4 turnira, dva u muškoj i dva u ženskoj konkurenciji.

Tenis

Ove sedmice na programu su Kicbil u Austriji i Vašington u SAD-u u muškoj konkurenciji, i Stanford i Siti open takođe u Americi, ali u ženskoj konkurenciji.

U Austriji će igrati Dušan Lajović. Njegov protivnik biće Mihail Južni, kao što je poznato- ruski teniser. Prošle godine imali smo priliku gledati u finalu belgijanskog tenisera Davida Gofina koji je pobedio domaćeg tenisera Dominika Tima sa 2-1 po setovima.

Kitzbuehel 2014 Final Highlights Goffin Thiem

Viktor Troicki će igrati u Vašingtonu. On je slobodan na startu. Miloš Raonić osvojio je ovaj turnir 2014. godine. U finalnom meču on je trijumfovao nad Vasekom Pospišilom, kanadskim teniserom i to sa 2-0.

Washington 2014 Final Highlights Raonic Pospisil

Aleksandra Krunić igraće sa Medison Kiz u Stanfordu. Serena Vilijams je osvojila ovaj turnir prošle godine. Ona je u finalnom meču odmerila snage sa Nemicom Andželik Kerber. I za pobedu je odigrala meč u svega 2 seta i rešila pitanje pobednika.

Siti open se takođe igra u SAD-u. Reč je o turniru serije 500 na kome neće biti srpskih predstavnica. Sezone 2014. je titula pripala Svetlani Kuznjecovoj. Svetlana je savladala japansku teniserku Naru Kurumi. Tri seta su odigrana i bilo je 2-1 za Ruskinju.

Treba zagrejati dlanove jer smo sve bliže US Openu. To svi nestrpljivo iščekujemo! Valja ispratiti domaće tenisere koji su se već polako počeli pripremati za poslednji grend slem sezone. Spremite se i vi, jer samo što nije počeo!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, ATP u Kicbilu, ATP u Vašingtonu, Dušan Lajović, Medison Kiz, Serena Vilijams, Tenis Video, Teniseri, Teniserke, US Open, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.