22/07/19 - 11:29h

Lajović: Srećan sam što sam prvu titulu osvojio baš u Umagu

 

Dušan Lajović u nedelju je došao do svoje prve ATP titule u karijeri.


Foto: : Getty Images Europe

On je na ATP turniru u Umagu savladao Mađara Atilu Balaža.

– Zahvalio bih se pre svega ljudima iz organizacije ovde u Umagu. Dolazim već 12 godina na ovaj turnir, dolazio sam na juniorske turnire, u poslednjih deset godine igrao sam sedam ili osam puta. Neverovatno dobra organizacija, to je jedan od najboljih 250 turnira i ne mogu biti srećniji od toga da uzmem baš prvu ATP titulu baš ovde. – rekao je Dušan na dodeli pehara.

Srpski teniser zatim je čestitao i svom protivniku:

– Atila, čestitke. Imao si sjajnu nedelju, sjajan turnir. Možda danas nisi imao toliko snage jer si ovde odigrao mnogo mečeva, da si bio svežiji, ne verujem da bi bilo ovako na kraju. Da si dobio prvi set moglo je biti drugačije. Žao mi je što si izgubio, i ja sam bio u toj situaciji pre nekoliko meseci, posle toga su stigle dobre nedelje i lepa sećanja, nadam se da će se tebi dogoditi isto. Tvoja igra na šljaci je jedna od najboljih koje sam video, tako da želim ti mnogo sreće narednih nedelja.

Na kraju, on se zahvalio svima koji ga podržavaju:

– Hvala svima koji su došli da me podrže, ne samo danas već svih dana i prethodnih godina, svima koji me podržavaju iz nedelje u nedelju.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   ATP 250, ATP u Umagu, Dušan Lajović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.