17/06/20 - 16:19h

Kecmanović: Drago mi je što imam priliku da igram kod kuće

 


Srpski teniser Miomir Kecmanović pričao je o Šampionatu Istočne Evrope na kome trenutno nastupa.


Ovaj turnir se igra u ogranizaciji Janka Tipsarevića, a Miomir je sa zadovoljstvom prihvatio da učestvuje na njemu.

– Svidela mi se ideja koju mi je Janko obrazložio. Jedino što tada nisam bio siguran kada će granice biti otvorene i kada mogu da dođem u Srbiju, ali kada je sve koliko-toliko došlo u normalu, onda sam sa zadovoljstvom prihvatio da dođem da igram na Olimpu. – rekao je Kecmanović i nastavio:

– Super je u Beogradu, baš mi je drago što imam priliku da igram kod kuće. Za sada je sve u najboljem redu. Oduševljen sam svime. Odlični igrači učestvuju na takmičenju. Ovo je dobra prilika da uđemo u formu, pred, svi se nadamo, nastavak sezone. Trenirao sam dugo, ali uvek je drugačije kada samo trenirate, a ne igrate. Kada mi je Janko ispričao o kakvom formatu se radi i šta je cilj svega ovoga, a cilj je da se bezbedno igra tenis, ponovo, zaista sam bio oduševljen. Cela ova situacija zaista je bila čudna, pa sam se obradovao kada sam shvatio da imam mogućnost da igram. A još više sam se obradovao kada sam shvatio da mogu da se takmičim kod kuće.

Kako kaže, sada je fokusiran samo sa ovaj turnir, dok planove za dalje nije napravio.

– Ne znam ni da li ću igrati kod Janka do kraja. Sve zavisi od toga kakva će biti procedura oko povratka na Tur. Ukoliko bismo počeli sa takmičenjem početkom avgusta, onda bih se u Ameriku vratio početkom jula, ali to je sve na dugačkom štapu. Ne možemo ništa dugoročno da planiramo. Došli smo u situaciju da možda ne možemo ni kratkoročne planove da napravimo, pa zbog toga ne razmišljam puno o nastavku sezone već sam sada fokusiran samo na učešće na Jankovom turniru, a za kasnije ćemo videti. Sve ću odlučivati u hodu.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Miomir Kecmanović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.