01/10/15 - 22:09h

Jovanovski – Hibino live prenos (oko 08h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska tensierka Bojana Jovanovski sutra igra polufinalni meč na WTA turniru u Taškentu! Protivnica naše igračice biće Japanka Nao Hibino, a njihov meč biće prvi polufinalni i trebalo bi da počne oko 8 časova ujutru po vremenu u Srbiji. Drugo polufinale igraju Rodina i Vekić, a duel Jovanovski – Hibino možete pratiti na TenisUživo!

Live prenos počinje za


Bojana Jovanovski je trenutno 106. igračica na WTA listi, a prošle nedelje igrala u Gvangžuu gde je takmičenje završila u drugoj rundi kada je eliminisana od kasnije finalistkinje Denise Alertove iz Češke. U Taškentu je startovala pobedom na Ostapenko, a zatim je u drugom kolu bila bolja od Aleksadnre Krunić, da bi u četvrtfinalu pokazala još jednom svoj kvalitet, eliminisala prvu favoritkinju turnira Aniku Bek iz Nemačke, nakon preokreta i tako dospela do polufinala.

Japanka, Nao Hibino, na najnovijoj WTA listi zauzima 117. poziciju, a u Uzbekistanu je eliminisala dve Ukrajinke i Beloruskinju. U prvom kolu je Japanka bila bolja od Kalinine, zatim u drugom od Sasnovič, sa kojom nije ni igrala jer joj je predala meč Beloruskinja, da bi u četvrtfinalu oept slavila protiv Ukrajinke, sada je to bila Kozlova.

Bojana Jovanovski i Nao Hibino do sada se nisu sastajele u zvaničnim mečevima.

Bojana Jovanovski, live prenos

Bojana Jovanovski, live prenos

Pratite prenos iz Uzbeksitana na TenisUživo i navijajte za Bojanu Jovanovski!

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.