13/10/15 - 13:04h

JJ: Moj cilj je da osvojim Gren slem

 

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da joj je cilj da do kraja karijere osvoji Gren slem titulu! Popularna JJ ima 30 godina, tokom karijere je bila prva igračica sveta, a i dalje veruje da može da pravi dobre rezultate.

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

„Pokušaću da završim sezonu na najbolji mogući način i da sledeću počnem sveža i zdrava. Moj cilj je da osvojim Gren slem. I dalje osećam da mogu mnogo da ostvarim u sledećih nekoliko godina, u zavisnosti u kakvom stanju bude moje telo“, rekla je Jankovićeva koja nikada nije trijumfovala na nekom od četiri najveća turnira.

Veoma je zahtevno i teško igrati od januara do novembra. Imamo mnogo mečeva i putujemo svake nedelje od zemlje do zemlje, sa kontinenta na kontinent. Nije lak života i, posebno na kraju sezone, igračice su iscrpljene i to se oseti na našim telima. Mnogo je povreda i teniserkama je teško da se nose sa time“, dodala je Srpkinja koja je pre sedam godina igrala je finale US Opena, kada je od nje bila bolja Serena Vilijams.

Jelena Janković je nedavno ostvarila 600. pobedu na WTA turu čime je ušla u red odabranih teniserki, jer nije to baš svakoj pošlo za rukom. Naša igračica je ponosna na takvo ostvarenje.

„U stvari, nisam shvatala da sam ostvarila toliko pobeda. Zamislite koliko je to kilometara u mojim nogama. Ali to je sjajno ostvarenje i ponosna sam na sebe što sam uspela da ga ostvarim“, zaključila je JJ.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.