10/09/15 - 15:00h

Jelena Đoković kritikovala novinarku koja je udarala izbeglice

 

Direktorka fondacije “Novak Đoković” i supruga naše najveće teniske zvezde Novaka Đokovića, Jelena Đoković je više puta pokazala kako su i ona i Novak humani, pravi filantropi, izvanredni ljudi. Jelena je uvek potencirala humanost, dobrotu, ljubav, i to je primetio ceo svet.

Jelena

Ona verno prati Novaka na svim njegovim mečevima, uživa u odgajanju njihovog sina Stefana i naravno, obožava rad u okviru fondacije koju je podigao Novak, a ona uspešno obavlja misiju kojom se želi postići samo jedno: bolja budućnost za svu našu decu.

Nije neko ko sudi ljudima, uvek se trudi da u njima traži nešto pozitivno. Ali se desila jedna zaista užasna situacija, gde Jeca nije mogla da prećuti, već je na svom twitteru prokomentarisala spornu priču. Naime, radi se o vesti koja je obišla svet. Jedna mađarska novinarka je udarala izbeglice koji su bili u blizini srpske granice, a kamera je zabeležila celu situaciju. O tome je brujao ceo svet.

Na svom tviteru, Jeca je kratko prokomentarisala: “O Bože, uvek se trudim da ne osuđujem nikoga, ali sada zaista ne razumem kako je ona ovo mogla da učini”.

Da, to je stav koji treba zauzeti kada su u pitanju ovakve stvari. To što je dotična novinarka učinila je neoprostivo, i ne brini Jeco, tvoj komentar je na mestu. Jednostavno nije smela da uradi nešto tako.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.