05/01/15 - 14:15h

Ječmenica nominovala tim za meč Fed kupa u Budimpešti

 

U ITF su danas poslate zvanične nominacije timova za mečeve Fed kupa Evro-afričke zone I, koji se održavaju od 04. do 07. februara 2015. godine u Budimpešti, u kome će se po Round Robin sistemu takmičiti 16 selekcija, među kojima i Srbija.

Tatjana Jecmenica - Jevtic

Tatjana Jecmenica – Jevtic

Takmičenje će biti održano po grupama (A, B, C i D), a nakon žreba znaće se u kojoj grupi će igrati NIS Fed kup tim Srbije i ko će našim devojkama biti protivnici. Pobednici grupa će se takmičiti u mini plej-ofu (pobednik grupe A sa pobednikom grupe D, pobednik grupe B sa pobednikom grupe C), a pobednici iz mini plej-ofa će se u aprilu boriti u plej-of meču za plasman u Svetsku grupu II iz koje je Srbija prošle godine ispala porazom u Rumuniji. Protivnik u plej-ofu za ulazak u Svetsku grupu II biće ekipa koja je poražena u prvom kolu Svetske grupe II u 2015. godini.

Sastav reprezentacije Srbije koji je prijavila selektor Tatjana Ječmenica – Jevtić čine Aleksandra Krunić (84. na WTA listi u singlu i 89. u dublu), Ivana Jorović (305. u singlu na WTA listi), Doroteja Erić (385. na WTA listi u singlu) i Vojislava Lukić (401. u singlu na WTA listi).

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Fed kup, Ivana Jorović, Selektor, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.