10/06/13 - 14:30h

Janko otvorio tenisku akademiju!

 

Srpski teniser Janko Tipsarević otvorio je ‘Tenisku akademiju Tipsarević’ u sklopu rekreativnog centra 11. april, i naglasio da mu je tako ostvaren dečački san. U okviru Akademije na Novom Beogradu nalaze se tri teniska terena sa pratećim objektima i kafić.

Janko Tipsarevic

Janko Tipsarevic

Celo detinjstvo proveo sam na ovim terenima i oni za mene imaju veliku sentimentalnu vrednost. Kao mali mislio sam da bi bilo lepo da imam svoj klub u kojem mogu da treniram koliko želim. Eto, dvadesetak godina kasnije ta dečačka želja mi se ispunila. Nadam se da ćemo kroz takmičarski program koji razvijamo uspeti da odgajimo nekog novog budućeg šampiona u obe konkurencije. Biću maksimalno uključen u izradu koncepta programa i metodologije rada sa takmičarima, pre svega svojim znanjem, stučnošću i iskustvom. – rekao je Janko Tipsarević.

Dnevni program sadrži pojedinačni i grupni rad sa takmičarima, školu tenisa za decu svih uzrasta i tenisko zabavište. Sa takmičarskom kategorijom radiće četiri trenera, pod nadzorom direktora i koordinatora programa Akademija, Veljka Tipsarevića.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Janko Tipsarevic, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Dusan June 10, 2013 Odgovori

Svaka cast momci! Klinci,na pravom ste mestu,samo napred! Sve naj u buducem radu sa nekim novim sampionima!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.