08/01/15 - 17:00h

Glasali ste: Srbi dominiraju na grend slemovima u 2015!

 

Svi sa nestrpljenjem očekujemo velike mečeve na velikim turnirima u tenisu. Puno je kvalitetnih igrača koji postavljaju standarde koje nije lako dosegnuti u ovom sportu, jer morate igrati najbolje što možete. Očekujemo neizvesne mečeve na grend slem turnirima u sezoni 2015. To je ujedno i razlog zbog koga smo vas pitali koja su vaša očekivanja u vezi sezone 2015, kome dajete prednost i ko će to uspeti da dominira na velikim turnirima u ovoj novoj teniskoj priči koja se polako zapliće. Evo malog osvrta na način na koji ste glasali.

Novak Đoković

Novak Đoković

U muškoj konkurenciji smo izdvojili tri velikana koji se već izvesni niz godina takmiče zajedno i zbog kojih sportski mediji bruje jer postižu genijalne rezultate u tenisu. Naravno, radi se o Novaku Đokoviću, Rafi Nadalu i Rodžeru Federeru.

A vi ste rekli svoje, i prema vašem jedinstvenom mišljenju Novak Đoković će nastaviti da ruši protivnike i u ovoj sezoni. Rezultat ankete je bio nedvosmislen, Nole je dobio neverovatnih 44% vaših glasova. To ne treba da čudi s obzirom na sjajnu sezonu koju je imao iza sebe.

Rafa se prema vašim glasovima nalazi na drugom mestu, dok Rodžer, po vama ima najmanje šanse da napravi značajne rezultate na grend slemovima.

Rezultati ankete

U ženskoj konkurenciji smo izdvojili 4 teniserke: Serenu Vilijams, Mariju Šarapovu, Petru Kvitovu i Anu Ivanović. Očekivano ili ne, glasali ste za dominaciju srpske teniserke u novoj sezoni. Ona je dobila 23% glasova, a druga je Serena sa 17%, Ana je najavila da će smanjiti broj turnira gde će uzeti učešće jer namerava da se fokusira na grend slemove. U svakom slučaju, tu je maestralna Serena koja će sigurno da bude favorit na velikim turnirima.

Treba li da iznenadi činjenica da ste manje šanse dali Mariji i Petri? Pa i ne baš, ipak je Ana uspela da grabi ka vrhu i dokazala da može da pobedi bilo koga.

Ana Ivanović

Ana Ivanović

Svakako željno iščekujemo kulminaciju sezone. Da li će vaša očekivanja da postanu stvarnost, pokazaće se ubrzo. Nama preostaje da bodrimo naše tenisere u borbi za trofeje. Neka ih sreća posluži na tom putu. A mi idalje navijamo.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Anketa, Grend Slem, Marija Šarapova, Novak Djoković, Petra Kvitova, Rafael Nadal, Rezultati, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Teniseri, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.