17/09/15 - 13:31h

GLASAJTE: Od vas zavisi da li će Bojana Jovanovski na završni turnir u Singapuru!

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski jedna je od učesnica na WTA Rising stars takmičenju. Četiri prvoplasirane takmičarke u ovoj anketi dobiće svoju kartu za Završni turnir u Singapuru.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Takmičarke su podeljene u dve kategorije – Svet i Azija-Pacifik. Bojana Jovanovski nalazi se u konkurenciji sa još deset takmičarki – Kristinom Pliskovom, Marijom Terezom Toro-Flor, Karolin Garsijom, Sašom Vikeri, Barborom Krejcikovom, Luisom Čiriko, Elizavetom Kuličkovom, Magdom Linet, Larom Aruabarenja i Ons Jabeur. Iz obe konkurencije kartu za Singapur dobiće po dve prvoplasirane takmičarke.

Glasanje je neograničeno, a svoj glas Bojani Jovanovski možete dati na četiri načina – putem zvaničnog WTA sajta, Instagrama, Fejsbuka i Tvitera.

Ukoliko želite da glasate putem WTA sajta, to možete uraditi ovde.

Ako su vaš izbor za glasanje društvene mreže, morate znati sledeće: Glasovi se priznaju samo ako sadrže hešteg – #WTARisingStars, sa punim imenom takmičarke (#WTARisingStarsBojanaJovanovski). Na Tviteru i Fejsbuku računaju se i glasovi koji sadrže hešteg #WTARisingStars i oznaku ka Bojaninom profilu (@BojanaJovanovski ili @bojo_jovanovski).

Glasajte neograničen broj puta, jer samo od vas zavisi da li će se Bojana naći na završnom turniru! Glasanje se završava 2. oktobra, a četiri dana nakon toga znaćemo i rezultate! Srećno, Bojana!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.