15/04/15 - 18:59h

FK: Srpska selekcija sutra u poseti Dečijem selu!

 

Srpska teniska Fed kup selekcija Srbije započela je pripreme za meč plej-ofa protiv reprezentacije Paragvaja ovog vikenda, a sutra će srpske igračice posetiti Dečije selo u Sremskoj Kamenici, u okviru manifestacije “Tenis kao način života”.

Fed kup tim Srbije

Manifestacija, čiji je naziv “Tenis kao način života” ima za cilj druženje i povezivanje dece i mladih iz Sremske Kamenice, ali i okoline kroz demonstraciju tenisa. Poseta će biti upriličena u četvrtak u Ustanovi za decu i mlade “Dr Milorad Pavlović”, Dečije selo, Sremska Kamenica u periodu od 10-13 časova. Očekuje se da ovoj manifestaciji prisustvuje Fed kup selekcija Srbije u punom sastavu: Ana Ivanović, Jelena Janković, Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, uz selektorku Tatjanu Ječmenicu.

Fed kup reprezentativke Srbije će se u periodu od 11-12 časova družiti i razgovarati sa decom, podeliti im savete kako da budu profesionalci u sportu, o tome šta im je sport u životu doneo, kao i mnoge druge stvari iz oblasti tenisa.

Selekcija Srbije za vikend igra duel plej-ofa za popunu Svetske grupe B protiv Paragvaja. U subotu su na programu dva singl meča, dok se u nedelju igraju još dva duela u pojedinačnoj konkurenciji i jedan u dublu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Fed kup, Ivana Jorović, Jelena Janković, Novosadski spens, Rang Lista, Selektor, Srbija-Paragvaj, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.