17/02/16 - 21:14h

Ferer: Ne mogu Novaka da poredim sa Rafom i Rodžerom

 


Španski teniser David Ferer rekao je da Novak Đoković piše nove stranice teniske istorije i da trenutno ne može da se uporedi ni sa jednim igračem belog sporta.

David Ferer (Foto: D. Jevremovic, www.tenisuzivo.com)

David Ferer (Foto: D. Jevremovic, www.tenisuzivo.com)

U ovom trenutku on je nepobediv – izdvojio se u odnosu na ostale, svetski je broj jedan i osvaja skoro svaki turnir na kojem igra. Ipak, sezona je duga, nadamo se da možemo da zadržimo visok nivo, a da on malo padne. – rekao je Ferer i dodao: Možemo li da ga poredimo sa Federerom i Nadalom? Teško je napraviti to poređenje, sva trojica imali su izuzetne periode, ali Novak bez sumnje kreira istoriju.

Ferera su pitali i kako on ostaje motivisan.

Uvek moraš da nađeš nešto gde možeš da se poboljšaš. Šesti sam teniser sveta, igram na najvećim terenima, ljudi žele da me vide i sada više uživam u svom poslu. I dalje imam snage da ustajem svakog jutra i da budem među najboljima, ne razmišljam o povlačenju, već samo o sledećem danu. Imao sam sreću da igram u istoj epohi sa Federerom, Rafom, Novakom. Zahvaljujući njima pokušao sam da preskočim svoje granice i uspeo sam u tome. Nemam pritisak, samo uživam.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   David Ferer, Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
Popovic Marko February 18, 2016 Odgovori

Ferer je izuzetno korektan covek I veliki sportista

 
VESNA February 18, 2016 Odgovori

Ferer je skroman, divan mladić. Izuzetan teniser. Šteta što će pre Đokovića u penziju, pa neće imati šansu da se, nakon Novakove dominacije, bori za sam vrh ATP liste.

 
Maja February 18, 2016 Odgovori

David je pre svega pravi sportista,zanimljiv,harizmatican,izgara na terenu. Postuje protivnika, a istovremeno ceni sebe. Zna da nagradi dobar potez,a najvise volim njegov temperament.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.