08/04/15 - 09:30h

Fed kup: Srbija protiv Paragvaja u Spensu!

 

Novi Sad će da bude domaćin naredne faze Fed kupa gde će srpska reprezentacija da dočeka selekciju Paragvaja. Selektor domaćeg tima Tatjana Ječmenica-Jevtić, obelodanila je ko će braniti boje Srbije u areni Spens u Novom Sadu.

Ana i Jeca

Meč Fed kupa će ovaj put biti odigran u Novom Sadu i to 18. i 19. aprila 2015. godine. Kako je Ječmenica najavila, u timu Srbije nastupiće naše najbolje teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković. Za Srbiju će osim Ane i Jece igrati i mlade i izuzetno perspektivne igračice Aleksandra Krunić i Ivana Jorović.

O tome ko će nastupiti za Srbiju bilo je reči i nagađanja i ranije, sada je formalno najavljeno da Srbija dočekuje Paragvaj u svom skoro pa najjačem sastavu. Ana je trenutno 6. teniserka sveta, Jeca 17. a Aleksandra i Ivana su 72. i 286. na WTA listi, respektivno. Za Srbiju neće nastupiti Bojana Jovanovski.

Osamnaestog aprila su na programu dva singl meča. Prvi meč će početi u 13 časova, a drugi meč odmah nakon što se reši rezultat prvog meča. Tri meča su na programu devetnaestog aprila, dva meča u singl konkurenciji i dubl meč. Na programu je prvi singl meč od 13 časova, potom se igra drugi singl meč, i poslednji u nizu biće meč u dublu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Fed kup, Hale, Ivana Jorović, Jelena Janković, Novosadski spens, Srbija-Paragvaj, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.