10/02/13 - 15:46h

Fed kup: Još jedan poraz hrabre Bojane, Slovačka vodi sa 2:1!

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski igrala je povređena i doživela još jedan poraz u Fed kup duelu sa Slovačkom. Ovoga puta, u teškom i neizvesnom meču, od nje je bila bolja Jana Čepelova.

B. Jovanovski759
J. Čepelova5711
Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Prvi set trajao je sat vremena i dva minuta, a viđeno je pet brejkova. Bojana je prva oduzela protivnici servis, iskoristivši treću brejk šansu za vođstvo od 3:1. Čepelova je već u narednom gemu uzvratila ribrejkom, a onda došla do izjednačenja 3:3. Usledio je još jedan brejk Slovakinje, a nakon toga i naše teniserke – 4:4. Naredna tri gema dobila je svaka na svoj servis, a onda je Bojana napravila brejk za pobedu u ovom setu – 7:5.

U drugom setu borile su se nešto manje od sat vremena. Čepelova je prva došla do brejka i čuvala ga sve do četvrtog gema kada je Bojana uzvratila i izjednačila na 2:2. Razmenu brejkova videli smo i u sedmom i osmom gemu, a konačni odlučujući brejk napravila je Slovakinja u jedanaestom gemu. Servirala je za pobedu u ovom delu meča i iskoristila treću set loptu, 7:5.

U trećem setu odigrano je dvadeset gemova, a jedanaest su bili brejkovi. Bojana se sjajno borila, ali je propustila nekoliko odlučujućih poena, te je meč pripao Čepelovoj. Slovakinja je iskoristila treću meč loptu i donela svojoj reprezentaciji drugi bod u duelu sa Srbijom.

Sledi meč Vesne Dolonc i Daniele Hantuhove, a onda i dublovi.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Fed kup, Srbija- Slovačka, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.