10/02/13 - 17:38h

Fed kup: Dolonc izgubila, Slovačka u polufinalu

 

Teniserka Srbije Vesna Dolonc izgubila je od Daniele Hantuhove sa 3:6, 2:6. Hantuhova je donela svojoj reprezentaciji treći bod, koji ih je odveo u polufinale Fed kupa, gde će se sastati sa Rusijom.

Vesna Dolonc

Vesna Dolonc

Prvog dana Fed kup duela između Srbije i Slovačke rezultat je bio 1:1. Daniela Hantuhova savlada je povređenu Bojanu Jovanovski, a onda je Dominika Cibulkova predala meč Vesni Dolonc.

Danas je u prvom meču Bojana Jovanovski u teškom i neizvesnom meču izgubila od Jane Cepelove, a zatim je Hantuhova savladala i Vesnu Dolonc.

Sat vremena i 17 minuta trajao je duel između Hantuhove i Dolonc. Prvi set je Slovakinja dobila posle 37 minuta. Posle dva brejka povela je sa 5:2, a onda je Vesna uspela da vrati jedan brejk. Nažalost, nije uspela da dođe ni do jednog gema više, jer joj je Hantuhova oduzela još jedan servis, 6:3.

Drugi set trajao je nešto duže, a Hantuhova je sve vreme vodila igru. Napravila je dva brejka, i lako došla do 6:2. Iskoristila je prvu meč loptu za plasman Slovačke u polufinale Fed kupa.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Fed kup, Srbija- Slovačka, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.