07/05/13 - 09:15h

Džon Tomić udarao sina i njegovog sparing partnera!

 

Džon Tomić, otac australijskog tenisera Bernarda Tomića, ovih dana zadobio je mnogo negativne pažnje. Nakon što je udario sparing partnera svog sina Tomasa Druea, u javnost je procurela priča da Tomić maltretira i Bernarda. Džon je priveden u Madridu, a naš teniser Janko Tipsarević i Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov svedoci su ovog događaja.

Bernard Tomic

Bernard Tomic

Tomas Drue, sparing partner Bernarda Tomića, kaže da je udarac koji mu je zadao Bernardov otac Džon samo kulminacija višemesečnog zlostavljanja.

Pljunuo mi je u lice, a onda je otišao i rekao je da mi neće platiti. Rekao sa mu: ’U redu, Džone, pravi si čovek. To je u redu. Platiće mi Bernard’. Onda me je udario glavom. Prethodnih šest meseci Džon me je svakog dana tretirao kao psa, bez imalo poštovanja. Treba ga udaljiti sa ATP tura. – rekao je Drue, koji tvrdi da je prošlog utorka video kako Džon udara i svog sina Bernarda.

Džon Tomić poznat je po brojnim incidentima, a Teniskom savezu Australije neprestano traži novac i preti da će Bernard početi da igra za Hrvatsku. Mladi teniser trenutno je 53. igrač na ATP listi, a na Mastersu u Madridu koji je u toku poražen je već u prvom kolu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bernard Tomić, Vesti


Komentari: 1

 
milkica May 7, 2013 Odgovori

upropastiće dečka.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.