09/02/13 - 20:50h

Dolonc imala napad astme na terenu!

 

Naša teniserka Vesna Dolonc danas je tokom meča sa Slovakinjom Dominikom Cibulkovom zatražila medicinski tajm-aut, a nakon meča je izjavila da je imala asmatični napad. Dolonc je igrala sjajno tokom celog meča, a iako je bila na korak od izgubljenog duela, Dominika Cibulkova joj je predala meč.

Vesna Dolonc

Vesna Dolonc

Imam astmu, i kad igram težak meč ne mogu da dišem, drhtim, mnogo me je bolelo prvi servisu. Naš doktor mi je mnogo pomogao, ali da, to je moj problem. Jednom u tri meseca se dešava, i desilo se danas. – rekla je Dolonc.

Ruskinja koja igra pod zastavom naše zemlje izjavila je da su je u timu odlično prihvatili, kao i da joj je publika u Nišu dala vetar u leđa.

Kada igrate za sebe, ne možete da imate osećaj kakav imate kada igrate za reprezentaciju. Osećaj kad se igra za Fed kup je potpuno drugačiji, jer kad izađete na teren i kada vas publika podržava na način na koji je to danas radila publika u Čairu, skroz se naježite, i jednostavno publika da vetar u leđa i znate da morate dobro da igrate. Takođe moram da kažem da su me svi u timu dobro prihvatili, da su stajali uz mene i da mi je to ulilo sigurnost, da znam da mogu da igram najbolje što mogu. – dodala je Dolonc.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Fed kup, Srbija- Slovačka, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.