28/08/18 - 18:01h

Đoković: Poraz na Olimpijskim igrama mi je slomio srce

 

Srpski teniser Novak Đoković rekao je u intervjuu za ESPN koliko mu je teško pao poraz na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.


foto: Rio2016.com

Posle osvajanja Rolan Garosa 2016. godine Novak nije uspevao da napravi dobre rezultate na velikim turnirima. Najteže mu je pao poraz na startu Olimpijskih igara, što je imali uticaj i na poraz u finalu US Opena.

– Poraz na Olimpijskim igrama mi je slomio srce. Toliko me je bolelo da sam tu praktično izgubio i poslednje atome energije koju sam imao. Kad je došao meč sa Stanom, na početku četvrtog seta sam pomislio ‘auh, da li ponovo moram da prolazim kroz sve?’. Udarao sam u emocionalni zid. Bio sam na vrhuncu karijere, ali samo bio isušen. Osećao sam se bespomoćno. – rekao je srpski teniser i dodao:

– Posle osvajanja Rolan Garosa izgubio sam unutrašnji pokretač. Sve sam osvojio i više nisam imao za šta da se borim. Moj emocionalni rezervoar je bio u potpunosti prazan.

Đoković trenutno nastupa na US Openu, gde mu je prvi rival Mađar Martin Fučovič. Direktan prenos tog meča moći ćete da pratite na Tenis Uživo.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.