20/01/23 - 12:23h

Đoković: Linčuju me, a ATP se ne oglašava

 

Novak Đoković osvrnuo se na situaciju koja mu se dogodila sa Eurosportom.


zimbio.com

Naime, oni su na društvenim mrežama postavili snimak na kom su predstavili da je Đoković bez sudijine dozvole otišao u toalet tokom meča prvog kola Australijan opena. Srpski teniser je odmah reagovao i demantovao njihovu tvrdnju izvučenu iz konteksta, ali mu je šteta već načinjena.

– Drugi put u šest meseci imam taj problem sa ‘Eurosportom’, tada sam imao kompaniju iz Londona da rade digital, napravili su ružnu stvar i ja sam rekao da neću da radim intervjue ‘Eurosportu’. Pa su mi se izvinili, a sada prave senzaciju. Sada su to obrisali i sklonili video, Barbara Šet se izvinila, Beker mi je pisao, ja nemam ništa protiv njih, ja volim taj kanal, gledam tu skijanje čitav život to je fenomenalan kanal. – rekao je on i dodao:

– Žao mi je, ali u našoj organizaciji mora da postoji neka vrsta zaštite na vreme, da neko reaguje, ja sam laka meta da budem zlikovac, tako me predstavljaju, to je za mene normalna pojava. Ne mogu da trpim nepravdu, ne reagujem uvek, ali danas sam reagovao jer su prevršili svaku meru. Niko mi se neće javno izviniti, da li će? Oni su jedni od najvećih na svetu, trebalo bi da mi upute javno izvinjenje. Samo privatno su mi to ukazali, većina ljudi to ne zna, kao da sam ja ponovo neko ko zloupotrebljava pravila.

On je besan i na ATP što ne reaguje u ovakvim situacijama.

– Opet postavljam pitanja zašto ATP ili Grend slem nije izašao da objasni tu situaciju, da sam linčovan, stalno se ponavlja ta situacija. Ali to se svodi na isto, ako smo deo ovog Tura, mora da postoji podrška odgovornost i zaštita, ajde sad ga vi ‘roštiljajte’ u medijima…

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Slavoljub January 20, 2023 Odgovori

Ja da sam Novak Đoković e jebo bi im tatu, mamu, babu i dedu, a možeš to napravit slobodno u moje ime…

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.