01/12/17 - 01:41h

Đoković: Agasi je predložio Radeka, odlično će sarađivati

 

Čeh Radek Štjepanek postao je član tima Novaka Đokovića, na predlog prvog trenera Andrea Agasija.


RolandGarros.com

Đoković smatra da je upravo to dokaz da će njih dvojica odlično sarađivati.

– Andre je predložio da kontaktiram Radeka i sugerisao da nam se pridruži, što je još jedan od razloga zbog kojih sam siguran da će njih dvojica odlično da sarađuju. Nova sezona samo što nije počela, a čeka me dugačak put ka povratku na ono gde sam stao. Svesni smo da je potrebno da idem korak po korak i da nigde ne žurim. Osećam se bolje i jedva čekam opet da zaigram. – rekao je Novak.

On je dodao da mu je nekadašnji češki teniser jedan od najboljih prijatelja na ATP turu i da se uvek divio njegovoj strasti prema tenisu.

– Radek je jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP turu i uvek me je impresionirao njegov nivo odlučnosti, strasti i ljubavi prema ovom sportu. Činjenica da je tek nedavno završio tenisku karijeru, u 38. godini, govori dovoljno o tome koliko je bio posvećen i koliko je voleo tenis. Reč je o teniseru sa velikim iskustvom i znanjem, a godinama je igrao na visokom nivou. Uzbuđen sam što smo ujedinili snage i jedva čekam da se opet takmičim, sa novim timom koji će me podržavati.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Andre Agasi, Novak Djoković, Radek Štepanek, Radek Štjepanek, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
VESNA December 1, 2017 Odgovori

Mislim da se Nole nije usrećio ni sa jednim od dva aktuelna trenera. Agasi je preopterećen privatnim obavezama i verujem da će po nekoliko dana, ako ne i u celosti, eskivirati i neke od turnira za koje je predviđen (Grend slemove, važnije Masterse) *** A Štepanek je jedno rugopče koje ni rođena majka ne može da voli. Nikakav je teniser i, da nije imao tih par afera sa teniserkama, prošao bi totalno nezapaženo u teniskom svetu. Možda on ima nešto zašta mi ne znamo, ali to mu se ne vidi jer je, izgleda, sakriveno u gaćama. ***Šalu na stranu, po mom mišljenju Nole bi bolje profitirao da je angažovao Ivaniševića (mada ja i dalje mislim da je trebao da vrati Bekera i da će ubrzo zažaliti što ga se “ratosiljao”). *** Nole treba da se već jednom mane tih trenera koji su mu “super prijatelji” i “nešto kao familija”. Njemu treba neki autoritet od koga će da cvika, kao što je bio slučaj sa Bekerom, a ne neki što mu povlađuju i grebu se o njegovu slavu. A to da li će se, i kako, slagati Agasi i Štepanek, nema nikakve veze, jer se oni, zbog podele turnira na kojima će pratiti Noleta, neće ni viđati. *** Daj Bože da grešim, ali … U svakom slučaju želim im srećnu i uspešnu saradnju, ako je to ikako moguće!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.