28/06/24 - 11:44h

Dokle mogu Kecmanović, Lajović i Đere?

 

Može li neko od ovih momaka da iznenadi i “preživi” do druge nedelje?


Dusan Lajovic

Četiri srpska predstavnika u glavnom žrebu Vimbldona dobila su rivale u prvom kolu. Novak Đoković kao drugi nosilac ne bi trebalo da, uprkos povredi i nedovoljnoj spremi, ima ozbiljnijih problema do trećeg kola. Ostatak srpskog karavana, koji čine Kecmanović, Lajović i Đere, svoja “finala” igraće već u prvom kolu.

Miomir Kecmanović u prvom kolu igra protiv Indijca Nagala. Biće favorit u tom meču, a ako opravda tu ulogu čeka ga pobednik duela Grikspor-Karenjo Busta, pa prvi nosilac Janik Siner, eventualno, u trećem kolu.

Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv Grigora Dimitrova. Ako napravi iznenađenje, čeka ga Giron ili Šang. Ako dođe do trećeg kola, Duci može očekivati nekoga iz skupa veterana – Vavrinku, Monfisa ili Manarina, a možda i Britanca Bruma, koji u tom delu žreba ima najmanje šansi.

Laslo Đere se nalazi u drugoj polovini žreba, zajedno sa Đokovićem. Kreće od pomalo zaboravljevnog Francuza Luke Puija, a u drugom kolu protivnik može biti Ože-Alijasim ili Kokinakis. Trebalo bi da u trećoj rundi čeka Aleks De Minor.

Podsetimo da Hamad Međedović nažalost nije uspeo da prođe kvalifikacije, za razliku od prošle godine.

Put najvećih favorita: Ko će prvi nagaziti minu?

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dušan Lajović, Grend Slem, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.