30/09/15 - 10:36h

Braća osvajaju Peking! Novak u paru sa Đorđem nastupa u dublu!

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle kraće pauze i odmora vraća se na teren na turniru u Pekingu, a takmičiće se u pojedinačnoj, kao i u konkurenciji parova.

Novak i Djordje

Prema pisanju sajta “Tenis World” Novak Đoković će na turniru iz serije 500 u Pekingu nastupiti u paru sa mlađim bratom, Đorđem.

Đorđe ima 20. godina, a trenutno je tek 1490. teniser sveta. Najmlađi od trojice Đokovića pokušava da napravi značajniji proboj, ali za sada nema previše uspeha. U prethodnih nekoliko sezona dobio je oko 30 specijalnih pozivnica za nastupe na raznoraznim turnirima iz ATP kalendara, ali je upisao svega pet trijumfa.

Sa druge strane, Novak će pokušati da nastavi u istom ritmu i da trijumfuje na svim preostalim turnirima na kojima će uzeti učešće. Prvi izazov je već u Pekingu, gde brani titulu, potom slede nastupi u Šangaju i Parizu, a kao šlag na tortu je i Završni Masters u Londonu.

Turnir u Pekingu je na programu od 5. do 11. oktobra, a nagradni fond je 3,944,715 dolara.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP Rang Lista, ATP u Pekingu, Djordje Djoković, Dubl igrač, Masters u Londonu, Masters u Parizu, Masters u Šangaju, Novak Đoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.