16/01/15 - 16:16h

Bolitijeri: Novak nema slabu tačku, on je nešto posebno! (video)

 

Legendarni američki stručnjak Nik Bolitijeri, koji ima i svoju prestižnu tenisku akademiju u Americi, istakao je da srpski teniser Novak Đoković nema slabosti u svojoj igri i da je u tom pogledu jedinstven u svetu tenisa.

Novak-Djokovic-img24142_668

Bolitijeri je bio gost na ceremoniji žreba za Australijen open, a legendarni američki trener je ćaskao sa prisutnima, pričao o Rodžeru Federeru i njegovoj teniskoj veličini, odgovarao na pitanja Brusa Mekvinija, koji je vodio program, a otkrio je i da kada je u Australiji voli da surfuje.

Bolitijeri je tom prilikom bio upitan i da navede dva velika i legendarna tenisera koje bi voleo da vidi da igraju jedan protiv drugog. Bolitijeri nije imao nikakvu dilemu u tom pogledu i bez mnogo razmišljanja je odgovorio:

Đokovića i Agasija“.

Potom je američki trener svoju odluku malo šire obrazložio, istakavši da bi to bio veliki teniski spektakl.

Ako pogledate kroz istoriju, Novak se izdvaja po tome jer nema nijednu slabost. On sve radi neverovatno dobro. Agasi je odličan riterner, ima odličan rad nogu i to bi bio zanimljiv meč. Verujem da bi bio zaista sjajan, jer bi svi videli veliki šou. Đoković je poseban, a takođe se uvek rado sećamo onoga što je Andre doneo tenisu“, zaklučio je Nik Bolitijeri.

Nick Bollettieri at the draw - Australian Open 2015

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti, Zreb


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.