19/07/15 - 18:00h

Bojana i Jelena u Istanbulu, Lajović u Umagu (Pregled nedelje+video)

 

Novi turniri su pred nama. Naredne sedmice očekuje nas više manjih turnira koji se igraju širom sveta. Jovanovski, Janković i Lajović braniće boje srpske zastave.

Tennis

Dejvis kup je iza nas. Sada je vreme za nova takmičenja, nove turnire, a velikih 10 tenisera će uglavnom odmarati dok traju ovi turniri.

Pravac Kolumbija! Tamo se igra turnir u Bogoti. Radi se o turniru serije 250. Neće tamo učestvovati srpski predstavnici. Prošle sezone je na ovom turniru pobedio Bernard Tomić, mladi australijski teniser. Tomić se takmiči i ove godine ali i pretprošlogodišnji pobednik Ivo Karlović. Tomić je 2014. slavio u finalu protiv ni više ni manje nego baš hrvatskog tenisera Iva Karlovića. Rezultat od 2-1 je Bernardu doneo titulu.

U Hrvatskoj, u Umagu se u isto vreme odigrava turnir. Dušan Lajović će tamo učestvovati. Pablo Kuevas je prošlogodišnji pobednik turinira u Umagu. On je urugvajski teniser i spada u top 30 igrača sveta. Kuevas je u finalu slavio sa 2-0 protiv Tomija Robreda, španskog tenisera.

Umag 2014 Final Highlights Cuevas Robredo

Bastad je naredni ATP turnir i igra se u Švedskoj. Pablo Kuevas je takođe osvajač ovog turnira. Poražen u finalu bio je Hoao Souza, portuglaski teniser. Rezultat meča bio je 2-0 u korist urugvajskog tenisera.

Bastad 2014 Final Highlights Cuevas Sousa

U Istanbulu će igrati Bojana Jovanovski i Jelena Janković. Bojana se sastaje sa Jaroslavom Švedovom, ruskom teniserkom. Jelena će igrati protiv Radvanske. U dublu će Jelena takođe igrati meč protiv Aleksandre Panove i Margarite Gasparijan, a partnerka će joj biti Kagla Bujukakaj. Karolina Voznjacki je prošlogodišnja pobednica u meču protiv Italijanke Vinči. Rezultat je rešen u 2 seta u korist Karoline.

Nema srpskih teniserki na austrijskom turniru Gaštajnu. Sezone 2014. u finalu ovog turnira trijumfovala je Andrea Petković. Finale joj je pripalo nakon 2 odigrana seta protiv Amerikanke Šelbi Rodžers.

Pratite idalje Tenis Uživo! Trudićemo se da uvek dobijate informacije blagovremeno i saznate sve o svojim omiljenim teniskim herojima.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP 250, ATP u Bastadu, ATP u Umagu, Bernard Tomić, Bogota, Bojana Jovanovski, Dušan Lajović, Jelena Janković, Karolina Voznjacki, Tenis Video, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.